Domov > Aktualno

Aktualno

Teden vseživljenjskega učenja

12.03.2019

Z veseljem sporočamo, da smo bili tudi letos uspešni na javnem razpisu MIZŠ za območno koordinatorstvo Tedna vseživljenjskega učenja 2019 (TVU). Gre za projekt, ki ga že 24. leto usklajuje Andragoški center Slovenije, pod njegovim okriljem pa koordinatorji vsako leto organiziramo različna predavanja, delavnice in druge dogodke, ki promovirajo pomen, vlogo ter možnost učenja in izobraževanja. Več o projektu si lahko preberete na http://tvu.acs.si/predstavitev/.

Teden vseživljenjskega učenja bo v letu 2019 potekal od 10. do 19. maja (dogodki pa se v širšem terminu izvajajo vse do 30. junija).

Na tem mestu vljudno vabimo društva, podjetja in posameznike, ki delujete na različnih področjih (kultura, izobraževanje, zdravje, šport, osebna rast …) in bi radi na TVU 2019 sodelovali z nami kot naši podizvajalci, da se nam s svojimi predlogi in idejami javite na info@lusentjur.si / (03) 747 16 70 / 031 718 261.

Kot naši podizvajalci boste imeli priložnost javno predstaviti svoje delo, promovirati svojo dejavnost, nudili vam bomo brezplačno uporabo naših prostorov in druge opreme v namen izvajanja aktivnosti ter možnost širjenja vašega znanja do uporabnikov različnih generacij. Pri nas boste lahko dobili tudi promocijski material (plakati, papirne kocke, baloni), ki ga boste lahko uporabili za namene promocije dogodkov. Sodelovanje v programu je sicer za vas brezplačno.

Za več informacij smo vam z veseljem na voljo.

Veselimo se sodelovanja z vami!


 

« Nazaj na aktualno


 

HITRE POVEZAVE

» Kontakt
» Zaposleni
» Vizitka
» Galerija

ZUNANJE POVEZAVE

» Občina Šentjur
» Razvojna agencija Kozjansko
» Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti
» Ministrstvo za izobraževanje RS
» Andragoški center Slovenije
» Zavod RS za zaposlovanje

Ljudska univerza Šentjur
Mestni trg 5
3230 Šentjur

T: 03 / 747 16 70
F: 03 / 747 16 74
G: 031 718 261
E: info@lusentjur.si